Rugtassen van Eastpak zijn nog steeds immens populair

De Eastpak rugzak is één van de populairste tassen. Eastpak maakt al meer dan 60 jaar tassen die mensen aanzetten om erop uit te gaan. Eastpak is begonnen met het fabriceren van tassen voor het Amerikaanse leger en is uitgegroeid tot een toonaangevend lifestyle merk. Het merk staat voor stijlvolle en functionele tassen, reisartikelen en accessoires die de vrijheid bieden om elke stad maximaal te ervaren. 

Al jaren een begrip

Wilt u een Eastpak rugtas of rugzak kopen? Eastpak rugtassen staan bekend om de trendy uitstraling en topkwaliteit. Eastpak is ook niet voor niets al jaren een begrip als het gaat om rugzakken. Bovendien is dit merk zó verzekerd van de kwaliteit dat ze tot maar liefst 30 jaar garantie (met uitzondering van slijtage) geven op de rugtassen! Momenteel is dit het populairste merk onder scholieren op de middelbare en hogere scholen. Dit komt vooral door de ruime keuze uit diverse printen en de superieure kwaliteit. Uiteraard vindt u bij ons een zeer ruime collectie Eastpak tassen in diverse kleuren en maten, met of zonder laptopvak. 

U kunt de Eastpak rugtassen gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod. Eastpack kenmerkt zich door zijn eigentijdse stijl. Zij maken niet alleen maar rugzakken. Heuptassen en reiskoffers behoren ook tot de collectie van Eastpak.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Wij helpen u graag verder in uw keuze. U kunt ons telefonisch bereiken of via e-mail. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

EASTPAKDAKINETHE NORTH FACEO’ NEILLCOWBOYSBAGCHESTERFIELD

 

   Contact         Tassen

Eastpak Rugzak

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl