Eenvoudig en snel uw koffer online kopen

Vandaag de dag kan men vrijwel alles online bestellen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor een koffer. Bij Bags&Bags kunt u eenvoudig uw koffer online kopen. Wanneer men op vakantie gaat heeft de bagage vaak veel te verduren. Daarom is het hebben van een goede koffer essentieel. Het verschilt dan ook per reis welke koffer of trolley u moet hebben. Indien u gaat reizen per auto of bus is het raadzaam een zachte koffer te nemen. Gaat de reis per vliegtuig, dan raden wij van Bags&Bags u een harde koffer aan. Dit omdat spullen beschermd dienen te worden tegen val- of stootschade. Onze koffers zijn dan ook voorzien van polypropyleen en kunnen dus wel tegen een stootje.

Natuurlijk speelt comfortabel reizen ook een belangrijke rol. Daarom adviseren wij u een trolley te nemen met wieltjes. Hiermee rolt u de bagage eenvoudig naar uw eindbestemming. Verder is het belangrijk om te weten dat wanneer u de handbagage mee wilt nemen in het vliegtuig, hier bepaalde eisen aan worden gesteld. Onze handbagagekoffers voldoen hier allemaal aan. Wanneer er twijfels zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Advies bij het kopen van koffers of trolley’s

Zoals gezegd dient u rekening te houden met de bestemming. Wordt het een zachte of harde koffer? Verder zijn de afmetingen ook belangrijk, laat u zich hierover goed informeren. Tot slot adviseren wij om een TSA cijferslot te nemen. Bij reizen naar Amerika is dit raadzaam. Ongeacht voor welke reis, een koffer online kopen doet u eenvoudig via onze webshop.

 AMERICAN TOURISTERCLAYMORE REISTASSEN DECENT SAMSONITE

 

   Contact         Koffers

Koffer online kopen

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl