Online tassenwinkel van Bags&Bags

In onze online tassenwinkel vindt u een enorm aanbod in tassen. Om het u makkelijker te maken kunt u eenvoudig filteren. Op deze wijze komt u sneller terecht bij de tas die u wilt hebben. Natuurlijk streven wij naar uw tevredenheid. Dus heeft u vragen omdat u op zoek bent naar een specifieke tas, merk of model, dan kunt u die altijd aan ons stellen.

Bij Bags&Bags wordt er een uitgebreid assortiment gehanteerd en hebben wij allerlei soorten tassen voor zowel mannen als vrouwen. Om u een klein voorbeeld te geven:

  • Reistassen;
  • Aktetassen;
  • Business tassen;
  • Handtassen;

Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Neem een kijkje bij de online tassenwinkel om het ruime aanbod te bekijken!

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Bij Bags&Bags streven wij ernaar kwaliteit te leveren. Vandaar dat wij een scala aan topmerken in ons assortiment hebben. In onze online tassenwinkel koopt u dan ook enkel goede tassen die lang meegaan. Hetzelfde geldt voor onze overige producten zoals sieraden, portemonnees en accessoires. Deze zijn allemaal veilig te bestellen. Voor alle producten bieden wij dan ook een garantie. 

Bezoekt u liever onze winkel?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u de tassen eerst liever met eigen ogen wilt bekijken. Kom dan gerust langs in onze winkel, onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag

9.30 – 18.00 uur

Donderdag koopavond

18.00 – 21.00 uur

Zaterdag

9.30 – 17.00 uur

EASTPAKDAKINE – THE NORTH FACE – O’ NEILLCOWBOYSBAGCHESTERFIELD

   Contact         Tassen

Online tassenwinkel

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl