Eenvoudig en snel rugzakken online bestellen

Rugzakken, ook wel rugtassen genoemd, zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u rondkijkt op deze website zult u hier vanzelf achter komen. Men gebruikt deze rugtassen dan ook voor verschillende doeleinden. Indien dit item bijvoorbeeld enkel gebruikt wordt om te reizen naar en van het werk zal men voldoende hebben aan een inhoud van 10 tot 20 liter. Raadzaam is dan wel om een tas te nemen met een apart vak zoals voor een laptop.

Schooltassen worden voor andere doeleinden gebruikt. Hierbij is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor boeken, schriften, agenda, rekenmachine en etui.  Daarnaast moet er ook nog ruimte zijn voor een laptop. Vandaar dat wij bij Bags&Bags een inhoud van 20 tot 30 liter adviseren. Hetzelfde geldt voor reistassen, dan moet 30 liter voldoende zijn. Op onze website staan verschillende rugzakken die u online kunt bestellen.

Tips als het gaat om de aanschaf van een rugzak

Wanneer u van plan bent om een rugzak aan te schaffen is het raadzaam een aantal vragen te stellen. Zoals vermeld worden verschillende rugzakken voor andere doeleinden gebruikt. Vandaar dat u zich de volgende vragen moet stellen wanneer u een rugtas koopt:

  • Hoe groot moet de rugzak zijn?
  • Moet er een laptop in vervoerd worden?
  • Welk budget heb ik hiervoor gereserveerd?
  • Welke kleur spreekt mij het meeste aan?
  • Wilt u een rugtas met een naam erop?

Bekijk onze rugtassen online en kies uw favoriet! Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

EASTPAKDAKINETHE NORTH FACEO’ NEILLCOWBOYSBAGCHESTERFIELD

 

 

   Contact         Rugtassen

Rugzakken online

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl