Schooltas online bestellen

Het nieuwe schooljaar begint met het uitzoeken van de juiste schooltas. Wij hebben schooltassen in allerlei afmetingen en kleuren uit de collecties van de meest trendy merken. Heb je veel boeken mee te nemen of zelfs een laptop/tablet? Er zijn heel veel verschillende vormen en maten en het is dus belangrijk om jezelf af te vragen wat voor jou een goede schooltas is.

Welke schooltas heb je nodig?

Op onze website bestaat de mogelijkheid om te filteren op merk en type schooltas zodat het een stuk gemakkelijker wordt. Je kunt kiezen voor een rugzak, maar uiteraard ook voor een schoudertas. Hoe groot je rugzak eigenlijk moet zijn hangt weer af van het aantal boeken, maar 24 tot 27 liter is vaak voldoende als je op zoek bent naar een goede rugzak voor school. Schooltassen krijgen tijdens een studie veel te lijden. Ze worden vaak intensief gebruikt. Onze schooltassen zijn erg stevig. Dit mag ook wel omdat er veel schoolspullen in mee moeten genomen worden. Elke schooltas is ook voorzien van kleinere vak(ken), voor het opbergen van de smartphone, rekenmachine, etui en sleutels. 

Natuurlijk moet je schooltas er ook goed uitzien, kies daarom een stoere of trendy kleur. De schooltassen van Bags&Bags zien er niet alleen trendy uit, ze zijn ook comfortabel in gebruik. De schouderband heeft vaak een antisliplaag zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug af glijdt. Verder wordt het gewicht op de juiste wijze verdeeld zodat er geen rugklachten kunnen ontstaan.

EASTPAKDAKINETHE NORTH FACEO’ NEILLCOWBOYSBAGCHESTERFIELD

 

 

   Contact         Tassen

Schooltas online

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl