Bij deze tassenwinkel in Lelystad slaagt u gegarandeerd

Bent u op zoek naar een nieuwe tas? Een dames- of herentas, of gewoon een rugzak? Bij onze tassenwinkel in Lelystad slaagt u gegarandeerd. Want wie wordt er nu niet blij van een tassenwinkel vol mooie leren tassen, uiteraard voor zowel dames als heren! Tegenwoordig een haast onmisbaar fashion item. Een tas is iets dat een persoon compleet maakt. Het wordt dan ook niet meer gezien als een accessoire maar een onderdeel van een outfit. Vandaar dat het belangrijk is dat u een tas vindt die passend is bij uw stijl. Daarom is het assortiment van Bags&Bags zo uitgebreid. 

In onze tassencollectie hebben wij veel afwisseling in soorten, kleuren, materialen en maten. Bij ons vindt u een tas voor iedere gelegenheid, smaak en stijl. Maar bent u op zoek naar een goede kwaliteitskoffer, een nieuwe werktas of een portemonnee ? Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht.

Tassen in alle soorten en maten

Het hebben van opties is natuurlijk altijd fijn. Bij onze tassenwinkel te Lelystad heeft u dan ook de keuze uit: “gewone” tassen, businessbags, fashion tassen, kindertassen en alles wat hier tussen zit. Het aanbod schooltassen is bij Bags & Bags enorm, zoals laptoptassen, bowlers, postbags en rugzakken. Maar natuurlijk kan de sportieve shopper ook bij ons terecht.

U vindt onze tassenwinkel in het centrum van Lelystad. Heeft u geen tijd om onze winkel te bezoeken? Dan kunt u ook heel eenvoudig online uw tas bestellen in onze webshop.

EASTPAKDAKINETHE NORTH FACEO’ NEILLCOWBOYSBAGCHESTERFIELD

 

   Contact         Aanbod

Tassenwinkel Lelystad

Bags and Bags
De Wissel 32
8232 PP Lelystad

0320-232319
info@bagsandbags.nl